• Lille hornkam med håndtag
    Lille hornkam med håndtag

Lille hornkam med håndtag

58,00 DKK

På linje med mange andre naturmaterialer er knogler og horn fra køer, får og geder gennem tiden blevet brugt af mennesket til fremstilling af husgeråd og andre nødvendige ting i dagligdagen. Ingenting gik til spilde.

Her får du en lille udskåret hornkam med et tilsvarende lille håndtag. Da horn er et naturmateriale, vil hver eneste kam være et unikum, og du vil ikke kunne få to, der er ens. Til gengæld vil du få et delikat stykke brugskunst, som du har glæde af hver dag, og som ingen har magen til.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37107
Materiale: Kohorn
Periode: Oldtid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Temål i horn
68,00 DKK