Livagtig, smuk og håndlavet ravn i lindetræ til dit hjem

Livagtig, smuk og håndlavet ravn i lindetræ til dit hjem

Meget livagtig ravn, som bringer tankerne hen på Odins to betroede ravne, Hugin og Munin. De bragte nyt fra alverden og fløj hver morgen ud i verden. Om aftenen kom de tilbage, satte sig på Odins skuldre og fortalte ham, hvad der var sket i den nordiske verden – både gudernes og menneskenes.

Du får her et utroligt smukt stykke kunsthåndværk til f.eks. stuen, arbejdsværelset mv. og den fine ravn er en oplagt gave til vikinge- eller fugleentuisiasten.

Ravnen er Danmarks største kragefugl, og lever over store dele af den nordlige halvkugle og i de artiske egne som f.eks. Grønland. Den er en sjælden gæst i tæt befolkede områder. Den kan kendes på sin store størrelse, kulsorte fjerdragt, det meget kraftige næb og den kileformede hale. Stemmen er også helt særlig med dens meget dybe, grove og vildtlydende 'rårk'. Ravnen er i dag totalfredet.

Ravnen kommer i øvrigt i en smuk åben naturfarvet gaveæske, hvor man kan se det smukke produkt. Og der følger en lille beskrivelse med om ravnen.

Materiale: Lindetræ og miljøvenlig maling
Mål (BxH) i cm: Ca. 32 x 25 uden æsken Æskemål: 39 x 29 x 11

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.