Notesbog i læderlook - dekoreret i renæssancestil

Smuk og eksklusiv notesbog med en helt unik finish. Bogen er indbundet med et antikt læderlook, har en helt særlig låse-anordning og er præget med gyldne ornamenter i renæssancestil. Bogens stil fører tankerne til imponerende bogbinderkunst fra svunden tid.

Bogen hedder Grolier Ornamentali og er opkaldt efter en af verdens mest anerkente bogsamlere, adelsmandenden Jean Grolier. Hans private bibliotek var den fineste i 1500-tallets Paris.

Bogen er linjeret og parat til, at du udfolder din egen kreative skrivekunst. Bagerst i notesbogen finder du en lomme til dine løse notater på papir.  En dejlig gave til dig selv eller til én, som bare brænder efter at få ord skrevet ned på papiret.

Materiale: Papir, karton og metal
Mål (BxH) i cm: 18 x 22,8
Periode: Middelalder

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.