Romersk skål fra 200-tallet

Enkel, superflot og håndlavet skål fra romersk jernalder fundet hér i Skandinavien. Den er oprindeligt blevet fremstillet i Køln, som i 200-tallet var under romersk herrredømme. Skålen med de fine cirkelformede sandslibninger og enkler linjer, og som oprindeligt har været et drikkeglas til mjød eller vin, er meget anvendelig til småkager, slik, konfekt, oliven, nødder ved et veldækket festbord, eller som en smukt indslag i hverdagen.

Mål (BxH) i cm: Ca. 12 (diameter) x 9
Periode: Jernalder