Stor håndlavet gul/orange urtepotte i økologisk uld

Stor håndlavet gul/orange urtepotte i økologisk uld

En fantastisk flot og autentisk urtepotte fremstillet i hånden i økologisk uld. Den er fremstillet i et af verdens ældste materialer, og efter gamle metoder og fremstår samtidig alsidig og moderne.

Indvendigt er urtepotten foret i bunden med naturgummi og en ca. 3-4 cm. op af kanten , så du er sikret imod udsivning, når du vander din plante eller blomst. Alternativt kan du også sætte et glas i den rette størrelse indvendig, hvis det er afskårne blomster, du gerne vil dekorere med.

Alle materialer er naturlige, økologiske og bæredygtige. Det er lige fra etiketten i genbrugspapir, der sidder på varen, når du køber den, til valget af økologisk bomuld, naturgummi og 100% giftfrie farver, der er brugt til at fremstille selve urtepotten.

Den vævede uld er hentet i New Zealand, de giftfrie farver i Schweiz og herefter fremstillet i Kathmandu og solstørret. Og hele produktionen forvaltes af et socialt ansvarligt firma, der også arbejder for at få flere kvinder i arbejde.

Da urtepotterne er håndlavede vil de alle falde lidt forskelligt ud mht. farveudtrykket, men det vil også gøre din helt unik.

Materiale: Uld, naturgummi og giftfrie farver
Mål (BxH) i cm: Ø: ca. 15 cm - højde ca. 15 cm
Periode: Nyere Tid