• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Timeglas i messing med tilhørende læder-etui

Her har du et virkelig fint og klassisk timeglas med tilhørende robust læderetui, der beskytter det fine måleinstrument fremstillet af glas og messing.

Timeglasset er et gammelt symbol for tidens gang, altings forgængelighed og på døden. Bliv hypnotiseret af synet af det fine sand, der løber igennem glasset.

Timeglasset er et instrument for måling af tid. Det består af to glaskolber anbragt over hinanden og forbundet med et smalt rør. Den øverste glaskolbe er fyldt med sand, der løber over i den nederste i en given tid. Herefter kan glasset vendes og processen gentages. I Europa har man kendt til timeglasset siden 1300-tallet.

Det tager 3 minutter for sandet at løbe igennem timeglasset.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Messing, glas, sand og læder
Mål (BxH) i cm: Timeglas Ø: 6,5 x 13,5 Læderetui Ø: 7 x 11
Periode: Middelalder

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.