• William Morris pudebetræk - Ladies of Camelot
    William Morris pudebetræk - Ladies of Camelot

William Morris pudebetræk - Ladies of Camelot

549,00 DKK

Pudens motiv er den højre del af et vægtæppe skabt af William Morris og Edward Burne- Jones omkring 1890. Billedet viser adelskvinderne fra Camelot der tager afsked, inden ridderne drager afsted for at finde den hellige gral. Tæppet var et af seks vægtæpper der omhandler Kong Arthur og hans søgen efter gralen, lavet på bestilling af William Knox D'Arcy, til hans spisestue på Stanmore Hall.

William Morris var en engelsk kunstner, forfatter, socialist og aktivist. Han var en af grundlæggerne af den britiske formgivningsbevægelse "Arts and Crafts", som en modreaktion til den fremadskridende industrialisering og masseproduktion i anden halvdel af 1800-tallet. Bevægelsen ville gerne tilbage til et lødigt hverdags- og arbejdsmiljø og gode forbrugsvarer til alle.

William Morris var meget kendt for sin formgivning af tapeter og stoffer. Gobelinpudebetrækkene er vævet i en meget kraftig bomuldskvalitet og har en varm sandfarvet bagside med lærredsagtigt udtryk.
Bemærk at pudebetrækket kun må renses.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38834
Materiale: Bomuld, polyester
Mål (BxH) i cm: 45 x 45
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.