1 stk. Bee's Wrap - genanvendelig og bæredygtig madindpakning i medium str.

1 stk. Bee's Wrap - genanvendelig og bæredygtig madindpakning i medium str.

Undgå indpakning af dine madvarer i produkter som madfilm og sølvpapir, og vælg i stedet dette superlækre alternativ som samtidig får dine madvarer og rester til at holde længere i køleskabet uden toksiner, ftalater og andre giftstoffer.

Og wrappen sørger så faktisk også for, at din mad kan holde længere og øger muligheden for at undgå madspild.

Dette honning-wrap, som er fremstillet i økologisk bomuld og tilsat økologisk jojobaolie, bivoks og harpiks er fremstillet i hånden i New Zealand, og kan bruges til at pakke alle dine madvarer ind, undtagen kød og ananas.

Du skal blot varme stoffet mellem hænderne og herefter presse det forsigtigt ned over f.eks. din skål med salatrester, eller dit halvt udskårne melon eller peberfrugt og herefter sætte det i køleskabet. Når wrappen bliver kold størkner den yderligere, og er derved med til at slutte tæt om dine madvarer.

Når et wrap er blevet beskidt, så vasker du det forsigtigt, og altid ved hjælp af koldt vand og en lille smule miljøvenligt opvaskemiddel i en balje, eller bare brug en blød svamp eller klud med samme kolde vand og opvaskemiddel. Og du skal vaske det op som en tallerken, ikke som et stykke stof, altså ikke noget med at vride wrappen, når det er vasket rent.

Hæng det herefter til tørre på opvaskestativet eller andet tilsvarende. Brug aldrig varme til at tørre wraps.

Dit wrap opbevares samme sted som dine viskestykker, når de ikke bruges og holder i ca. et års tid ved daglig brug. De kan oven i købet komposteres, når de er slidt op. Blot klip dem op i mindre stykker for at øge hastigheden på nedbrydningen.

Størrelserne på dine tre wraps:

1 x medium (25 x 27,5 cm.). Kan bruges til frugt, små meloner, madpakker mv.

Red bierne.

Og som en lille bonusgave indeholder pakken med de tre wraps et stykke papir podet med vilde blomster. Læg papiret i en urtepotte, lad blomsterne vokse op ... og så kan du være med til at tiltrække bier.

PS. Wrappet kan varierer en anelse i størrelse, da de er håndlavet og må ikke under nogen omstændigheder komme i kontakt med eller bruges i konventionelle ovne, mikrobølgeovne, samt opvaskemaskiner.

Materiale: Økologisk bomuld indholdende økologisk honning, jojobaolie og harpiks
Mål (BxHxD) i cm.: 1 stk. medium wrap: 25 x 27,5 cm.