• Blåmejse snittet i træ
    Blåmejse snittet i træ

Blåmejse snittet i træ

179,00 DKK

Lille figur snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. En meget realistisk udgave af en blåmejse. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en blåmejse lige foran dig ... næsten. I hvert fald vil den pynte på en hylde, på bordet eller i vindueskarmen.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den fugl du ser på billedet og den du modtager.

Blåmejsen er en lille mejsefugl. Den meget udbredt og kendes på sin blå top og gule mave. Blåmejserne er i en evig kamp med den lidt større musvit om mad og ynglepladser.

De fleste blåmejser i Danmark er standfugle og foretrækker løvskov eller haver.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34580
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, metal
Mål (BxHxD) i cm.: 7,5 x 9,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer