Blåt keramik krus à la Madam Blå

Blåt keramik krus à la Madam Blå

Nostalgisk krus i en dejlig lys blå farve, som ubesværet leder tankerne hen på det fine, gamle og danske 'Madam Blå' stel. Kanderne, kopperne og meget andet blev produceret fra 1895 og helt frem til 1966 af fabrikken 'Glud & Marstrand'. Det smukke krus har en rigtig god størrelse med masser af plads til din yndlingste og kaffe.

Kruset, som kan indeholde 250 ml., er udført i keramik, men glaseringen ligner gammeldags emalje. Meget overraskende første gang man løfter på det.

Kan gå i både opvaskemaskine og microbølgeovn.

Materiale: Blåler, glasur
Mål (BxHxD) i cm.: 8 x 8,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.