Dørstopper med kær ælling snittet i træ

Dørstopper snittet i træ med den sødeste lille ælling. Dørstopperen er malet med miljøvenlig maling. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en lille skovmus på gulvet ... næsten.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den dørstopper du ser på billedet og så den du modtager.

Den kære ælling hører til gråand-familien og er en svømmeand, der er en almindelig ynglefugl i både Danmark og mange andre steder på den nordlige halvkugle. Her lever den typisk i vådområder, inklusiv byernes parker og optræder ofte i flok. Gråanden er ’stamfader’ til de fleste typer af tamænder, og den opdrættes i stort tal for at blive udsat i naturen før jagtsæsonen eller for at blive anvendt som slagtedyr.

Undersiden på dørstopperen har en silikonebelægning, der forhindrer, at den glider i forhold til trykket fra døren, og på denne måde står fast i forhold til døren.

Den kommer i en fin åben gaveæske, hvor man kan se det smukke produkt.

Materiale: Lindetræ
Mål (BxHxD) i cm.: Mål med æske: 5 x 10 x 19,5 Uden æske: 4 x 6 x 18