• Dørstopper med kær ælling snittet i træ
    Dørstopper med kær ælling snittet i træ

Dørstopper med kær ælling snittet i træ

179,00 DKK

Dørstopper snittet i træ med den sødeste lille ælling. Dørstopperen er malet med miljøvenlig maling. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en lille skovmus på gulvet ... næsten.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den dørstopper du ser på billedet og så den du modtager.

Den kære ælling hører til gråandefamilien og er en svømmeand, der er en almindelig ynglefugl i både Danmark og mange andre steder på den nordlige halvkugle. Her lever den typisk i vådområder, inklusiv byernes parker, og optræder ofte i flok. Gråanden er ’stamfader’ til de fleste typer af tamænder, og den opdrættes i stort tal for at blive udsat i naturen før jagtsæsonen eller for at blive anvendt som slagtedyr.

Undersiden på dørstopperen har en silikonebelægning, der forhindrer, at den glider i forhold til trykket fra døren, og på denne måde står godt fast.

Den kommer i en fin åben gaveæske, hvor man kan se det smukke produkt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34618
Periode: Nyere tid
Materiale: Lindetræ
Mål (BxHxD) i cm.: Mål med æske: 5 x 10 x 19,5 Uden æske: 4 x 6 x 18

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer