Dørstopper med skovmus snittet i træ

Dørstopper snittet i træ med den sødeste lille skovmus. Dørstopperen er malet med miljøvenlig maling. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en lille skovmus på gulvet ... næsten.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den dørstopper du ser på billedet, og så den du modtager.

Skovmusen er vidt udbredt og almindelig i Danmark, og foretrækker, på trods af sit navn, at leve i det åbne land med dyrkede arealer, gerne i raps- og brakmarker, men den lever også i levende hegn, krat, og enge, der ikke er for fugtige.

Undersiden på dørstopperen har en silikonebelægning, der forhindrer, at den glider i forhold til trykket fra døren, og på denne måde står godt fast.

Den kommer i en fin åben gaveæske, hvor man kan se det smukke produkt.

Materiale: Lindetræ og miljøvenlig maling
Mål (BxHxD) i cm.: Mus med æske: 4,5 x 4,5 x 17 (samme mål uden æske)