• Flødekande udformet som ugle
    Flødekande udformet som ugle
  • Flødekande udformet som ugle
  • Flødekande udformet som ugle

Flødekande udformet som ugle

179,00 DKK

Kande udformet som en kær lille ugle. Den vil uden tvivl vække begejstring, når den kommer på bordet med mælk eller fløde i.

Uglen er udført i stentøj og malet i hånden. Der kan derfor forekomme forskelle mellem den ugle, du ser på billedet, og den, du modtager. Kanden tåler maskinopvask.

Natuglen er den mest udbredte ugle i Danmark. Da den er en standfugl, kan man høre dens tuden det meste af året. Uglen forekommer i flere farver. Fra grå over det brune til det rødlige. Ungerne er til gengæld næsten helt hvidgrå og meget dunede.  

 

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39483
Periode: Nyere tid
Materiale: Keramik
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 6,5 x 8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer