Flymodel - Jenny JN-7H Classic Barnstormer

1.999,00 DKK

Fantastisk model af et klassisk amerikansk biplan. Modellen skal samles, men det er forholdsvis ukompliceret. Flyet vil være en smuk dekoration og et samtaleemne når man har gæster.

Originalen var et fly i en lang række fra the Curtiss Aeroplane Company.
Produktionen af "Jenny"-fly startede i 1915 og fungerede primært som træningsfly til den amerikanske hær og flåde. Flyet var nemt at manøvrerer og det var perfekt at instruktøren kunne sidde på bagsædet og guide piloten.

Der blev produceret mere end 6000 Jenny’er. Efter krigen blev mange af dem solgt til private og blev blandt andet brugt til de mange ”air shows”, hvor akrobatiske piloter lavede tricks i luften.Modellen er ikke legetøj, selvom den kan få barnet frem i de fleste.

Materiale: Træ, bomuld, metal
Mål (BxH) i cm: 51.1 x 80 x 18