• Fuglehus med bindingsværk
    Fuglehus med bindingsværk

Fuglehus med bindingsværk

499,00 DKK

Flot fuglehus, der kan fungere som foderstation i de perioder om vinteren, hvor der ikke er flyttet nogen ind. Huset er bygget i Sverige af vejrbestandigt træ og malet med miljøvenlig maling.

Huset er indrettet med redeplads og små greb, så ungerne kan kravle op til hullet. Huset kan både monteres på en stang eller på en mur. Huset monteres i en højde af 150 – 200 cm over jorden, og indgangshullet skal helst pege mod nordøst.

Størrelsen på indgangshullet gør at huset er egner sig bedst til spurve, musvitter og blåmejser. Så forvent ikke at ugler eller traner flytter ind.

Når huset fungerer som foderstation om vinteren, kan huset indeholde to liter foder. Foderstationen er designet til små fugle der kan sidde på pinde, så de ikke sidder i maden. Store fugle … må finde mad et andet sted.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34503
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, metal
Mål (BxHxD) i cm.: 20 x 25

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Bihotel
399,00 DKK