• Gråand snittet i træ
    Gråand snittet i træ
  • Gråand snittet i træ
  • Gråand snittet i træ
  • Gråand snittet i træ

Gråand snittet i træ

449,00 DKK

Figur snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. En meget realistisk udgave af en gråand. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en gråand lige foran dig ... næsten. I hvert fald vil den pynte på en hylde, på bordet eller i vindueskarmen.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den fugl, du ser på billedet, og den, du modtager.

Gråanden er den mest udbredte andefugl i Danmark. Er der vand, er der uden tvivl også gråænder. Hunnen har grålig-brune naturnuancer, mens hannen er grå og med et hoved der er metallisk grønt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34514
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, glas
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 26 x 11

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.