Hånddrejet og håndmalet dej- og salatfad - Ø 27 cm.

Elsker du at bage eller kreere smukke velsmagende salater?

Så er det her smukke fad lige noget for dig. Det er lavet i hånden efter de samme principper, som er blevet brugt ved fremstilling af lertøj i mange generationer.

Det vil sige, at faddet er drejet i blåler, har fået en indvendig heldækkende hvid begitning (indfarvet pipeler) og er så til sidst blevet dekoreret med blå begitning.

Mange vælger også at bruge det til jul, hvor risengrøden har sin plads i de smukke lerfade! Nogle af os kan huske fra dengang vi var små, at vores mor altid brugte et dejfad til at servere den varme risengrød.

PS. Lertøj er ovnfast og tåler maskinopvask, men vil dog suge vand på alle de rå flader, indtil leret er ”mættet”. Derfor er det i begyndelsen nødvendigt at stille tingene til tørre efter opvask.

Materiale: Blåler og pipeler
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 27 cm. i diameter