• Hånddrejet og håndmalet skål - Ø 18 cm.
    Hånddrejet og håndmalet skål - Ø 18 cm.

Hånddrejet og håndmalet skål - Ø 18 cm.

95,00 DKK

Her får du en unik håndlavet skål, som kan bruges til lidt af hvert. Til din morgenmad, til en lille frisk salat eller skål med frugt, eller måske til dine nødder, chips eller slik.

Skålen er lavet i hånden efter de samme principper, som er blevet brugt ved fremstilling af lertøj i mange generationer. 

Det vil sige, at faddet er drejet i blåler, har fået en indvendig heldækkende hvid begitning (indfarvet pipeler) og er så til sidst blevet dekoreret med blå begitning.

En sød gaveide, også til jul.

PS. Lertøj er ovnfast og tåler maskinopvask, men vil dog suge vand på alle de rå flader, indtil leret er ”mættet”. Derfor er det i begyndelsen nødvendigt at stille tingene til tørre efter opvask. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37229
Periode: Nyere tid
Materiale: Blåler og pipeler
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 18 cm. i diameter

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.