Håndlavet æggebæger med blåmejse i keramik

Her får du virkelig håndlavet luksus til dit kogte æg. Denne kære og charmerende mejse passer godt på dit blødkogte æg. Bægeret i en god robust stentøjskvalitet, er håndmalet i meget smukke og naturtro farver, så det samlede udtryk fremstår levende og ægte.

Blåmejsen er udbredt i det meste af Europa og er let genkendelig på sin blå og gule fjerdragt, og den sorte stribe gennem øjet. Dens fortrukne levested er løvfældende- og blandede skove, men den ses lige så ofte i parker, haver og krat.

En særlig gave til dig selv eller en, som sætter pris på smukt håndværk og sjove, finurlige gaver.

OBS. Der kan forekomme forskelle mellem det bæger, som du ser på billedet og det du modtager. En omstændighed ved produkter, der er håndmalet. Æggebægeret tåler maskinopvask.

Materiale: Stentøj
Mål (BxHxD) i cm.: 10 x 8 x 10