Håndlavet æggebæger med bogfinke i keramik

Her får du virkelig håndlavet luksus til dit kogte æg. Denne kære og charmerende bogfinke passer godt på dit blødkogte æg. Bægeret i en god robust stentøjskvalitet, er håndmalet i meget smukke og naturtro farver, så det samlede udtryk fremstår levende og ægte.

Bogfinken er en af de mest almindelige spurvearter i Danmark og kendes på sin rødbrune krop, blågrå hoved og hvide vingebånd.

En særlig gave til dig selv eller en, som sætter pris på smukt håndværk og sjove, finurlige gaver.

OBS. Der kan forekomme forskelle mellem det bæger, som du ser på billedet og det du modtager. En omstændighed ved produkter, der er håndmalet. Æggebægeret tåler maskinopvask.

Materiale: Stentøj
Mål (BxHxD) i cm.: 10 x 8 x 9