Håndlavet æggebæger med gråand i keramik

Her får du virkelig håndlavet luksus til dit kogte æg. Denne søde og charmerende gråand passer godt på dit blødkogte æg. Bægeret i en god robust stentøjskvalitet, er håndmalet i meget smukke og naturtro farver, så det samlede udtryk fremstår meget levende og ægte.

Gråanden er en helt almindelig ynglefugl i både Danmark og mange andre steder på den nordlige halvkugle, hvor den lever i vådområder, inklusiv byens parker. Den er stamform til de fleste typer af tamænder, og den opdrættes i stort tal for at blive udsat i naturen før jagtsæsonen eller for at blive anvendt som slagtedyr. Føden består af vandplanter og smådyr.

En særlig gave til dig selv eller en, som sætter pris på smukt håndværk og sjove, finurlige gaver.

OBS. Der kan forekomme forskelle mellem det bæger, som du ser på billedet og det du modtager. En omstændighed ved produkter, der er håndmalet. Æggebægeret tåler maskinopvask.

Materiale: Stentøj
Mål (BxHxD) i cm.: 10,5 x 8 x 8