• Håndlavet æggebæger med gråand i keramik
    Håndlavet æggebæger med gråand i keramik

Håndlavet æggebæger med gråand i keramik

149,00 DKK

Her får du virkelig håndlavet luksus til dit kogte æg. Denne søde og charmerende gråand passer godt på dit blødkogte æg. Bægeret i en god robust stentøjskvalitet, er håndmalet i meget smukke og naturtro farver, så det samlede udtryk fremstår meget levende og ægte.

Gråanden er en helt almindelig ynglefugl i både Danmark og mange andre steder på den nordlige halvkugle, hvor den lever i vådområder, inklusiv byens parker. Den er stamform til de fleste typer af tamænder, og den opdrættes i stort tal for at blive udsat i naturen før jagtsæsonen eller for at blive anvendt som slagtedyr. Føden består af vandplanter og smådyr.

En særlig gave til dig selv eller en, som sætter pris på smukt håndværk og sjove, finurlige gaver.

OBS. Der kan forekomme forskelle mellem det bæger, som du ser på billedet og det du modtager. En omstændighed ved produkter, der er håndmalet. Æggebægeret tåler maskinopvask.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37984
Periode: Nyere tid
Materiale: Stentøj
Mål (BxHxD) i cm.: 10,5 x 8 x 8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.