Håndlavet æggebæger med hvid Sussex høne i keramik

Her får du virkelig håndlavet luksus til dit kogte æg. Denne kære og charmerende høne passer godt på dit blødkogte æg. Bægeret i en god robust stentøjskvalitet, er håndmalet i meget smukke og naturtro farver, så det samlede udtryk fremstår levende og ægte.

Sussex er en hønserace, der stammer fra det sydøstlige England, i Sussex grevskabet. Det er en af de ældste anerkendte hønseracer, og den har igennem tiden nydt højt popularitet. Den er kendt som god produktionshøne, med både god æg produktion, og et fint trevlet, velsmagende kød.

En særlig gave til dig selv eller en, som sætter pris på smukt håndværk og sjove, finurlige gaver.

OBS. Der kan forekomme forskelle mellem det bæger, som du ser på billedet og det du modtager. En omstændighed ved produkter, der er håndmalet. Æggebægeret tåler maskinopvask.

Materiale: Stentøj
Mål (BxHxD) i cm.: 9 x 9 x 8