• Håndlavet knage med får snittet i træ
    Håndlavet knage med får snittet i træ

Håndlavet knage med får snittet i træ

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Sjov, anderledes og helt særlig knage med motiv af et får til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. 

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet og hvor du samtidig kan se selve dyret. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde fåret.

Fåret, som også kaldes tamfår, er et drøvtyggende pattedyr. Det stammer sandsynligvis fra den vildtlevende 'muflon' i Europa og Asien. Det holdes for dets uld, kød og mælk og regnes for et af de tidligst domesticerede husdyr, og har stadig stor betydning som leverandør af uld, skind og kød. Som husdyr er det udbredt i det meste af verden og har været af afgørende betydning for mange civilisationer.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på det får, som du ser på billedet og den du modtager.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37755
Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 6,5 x 10 x 5
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her