• Håndlavet knage med hestehoved snittet i træ
    Håndlavet knage med hestehoved snittet i træ
  • Håndlavet knage med hestehoved snittet i træ

Håndlavet knage med hestehoved snittet i træ

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Sjov, anderledes og helt særlig knage med motiv af et hesthoved til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. 

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet, og hvor du samtidig kan se selve dyret. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde hesten.

Hesten, også kaldet tamhesten, er et vidt udbredt husdyr med talrige racerHesten blev tæmmet af mennesket for henved 6.000 år siden. Tidligere har den været meget anvendt som transportmiddel og som trækkræft. I Danmark var der for eksempel i 1914 knap 600.000 heste, og Danmark var det land, næst efter Island, der havde forholdsvis flest heste.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på den hest, som du ser på billedet, og den, du modtager.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36237
Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 12,5 x 3,5
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her