Håndlavet knage med hornugle snittet i træ

Sjov, anderledes og helt særlig knage med ugle-motiv til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde.

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet og hvor du samtidig kan se selve fuglen. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde uglen.

Hornuglen er Europas største ugle med en vægt på 2-4 kilogram, og har et vingefang på ca. 160-188 centimeter. Fjerdragtens grundfarve er gulbrun med brunsorte længde- og tværstriber.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på den fugl, som du ser på billedet og den du modtager.

Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 6 x 11 x 5