Håndlavet salt- og pebersæt med gråænder i keramik

Her får du virkelig håndlavet luksus til det veldækkede bord, eller måske bare som et smukt og anderledes indslag i hverdagen. Dette kære og meget charmerende andepar sørger for salt og peber til dine middagsretter, til din frokost, eller måske bare til dit blødkogte æg.

Sættet er i en god robust stentøjskvalitet, er håndmalet i meget smukke og naturtro farver, så det samlede udtryk fremstår meget levende og ægte. Andefar sørger for salt, og andemor peberet.

Gråænderne er en helt almindelig ynglefugl i både Danmark og mange andre steder på den nordlige halvkugle, hvor de lever i vådområder, inklusiv byens parker. De er stamform til de fleste typer af tamænder, og opdrættes i stort tal for at blive udsat i naturen før jagtsæsonen eller for at blive anvendt som slagtedyr. Føden består af vandplanter og smådyr.

En særlig gave til dig selv eller en, som sætter pris på smukt håndværk og sjove, finurlige gaver.

OBS. Der kan derfor forekomme forskelle mellem det sæt, som du ser her på billedet, og det du modtager. En omstændighed ved produkter, der er håndmalet. Sættet tåler maskinopvask.

Materiale: Stentøj og en plastikprop (til at lukke hullet i bunden)
Mål (BxHxD) i cm.: Andefar: 9 x 8 x 5,5 Andemor: 9 x 8 x 6