• Håndlavet salt- og pebersæt med gråænder i keramik
    Håndlavet salt- og pebersæt med gråænder i keramik

Håndlavet salt- og pebersæt med gråænder i keramik

249,00 DKK

Her får du virkelig håndlavet luksus til det veldækkede bord, eller måske bare som et smukt og anderledes indslag i hverdagen. Dette kære og meget charmerende andepar sørger for salt og peber til dine middagsretter, til din frokost, eller måske bare til dit blødkogte æg.

Sættet er i en god robust stentøjskvalitet og håndmalet i meget smukke og naturtro farver, så det samlede udtryk fremstår meget levende og ægte. Andefar sørger for salt, og andemor peberet.

Gråænderne er en helt almindelig ynglefugl i både Danmark og mange andre steder på den nordlige halvkugle, hvor de lever i vådområder, inklusiv byens parker. De er stamform til de fleste typer af tamænder, og opdrættes i stort tal for at blive udsat i naturen før jagtsæsonen eller for at blive anvendt som slagtedyr. Føden består af vandplanter og smådyr.

En særlig gave til dig selv eller en, som sætter pris på smukt håndværk og sjove, finurlige gaver.

OBS. Der kan derfor forekomme forskelle mellem det sæt, som du ser her på billedet, og det du modtager. En omstændighed ved produkter, der er håndmalet. Sættet tåler maskinopvask.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37964
Periode: Nyere tid
Materiale: Stentøj og en plastikprop (til at lukke hullet i bunden)
Mål (BxHxD) i cm.: Andefar: 9 x 8 x 5,5 Andemor: 9 x 8 x 6

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer