Kær stråhat til børn med rødt pyntebånd - 3 til 7 år

Kær stråhat til børn med rødt pyntebånd - 3 til 7 år

Her får du den sødeste stråhat til børn mellem ca. 3-7 år, som er pyntet med et rødt bånd hele vejen rundt langs pullen og afsluttet med en fin sløjfe.

Den vil være også god til at give den nødvendige skygge, når solen bager ned fra en skyfri himmel eller bare være et charmerende tilbehør til sommerkjolen.

Materiale: Strå, polyesterbånd

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.