• Lille sød honningbi i filt - ophæng
    Lille sød honningbi i filt - ophæng

Lille sød honningbi i filt - ophæng

39,00 DKK

Bier er nogle spændende små dyr. Og de er meget vigtige, for de bestøver mange blomster både i naturen og på markerne. Fordi de bestøver blomsterne kan både vi og mange af dyrene i naturen få mad. Og så får vi naturligvis også den dejlige, søde og velsmagende honning fra bierne.

Her får du en kær lille honningbi i filt til at hænge op derhjemme på dine sommergrene i vasen, på dit juletræ ... eller måske skal du bruge den som en sød lille gave til én, som er vild med bier, selv fremstiller honning, eller som måske er med i kampen på den ene eller anden måde for at redde vores bier.

PS. Ophænget er ikke legetøj, og udelukkende til dekoration. Må ikke komme i nærheden af børn under 3 år.


Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38813
Periode: Nyere tid
Materiale: Filt
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 10

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.