• Messing kompas i læderetui
    Messing kompas i læderetui

Messing kompas i læderetui

199,00 DKK

Lækkert klassisk kompas som kan stå på et bord og vise vejen, eller du kan tage det med på tur og dermed nedbringe chancen for at fare vild.

Kompasset blev opfundet af kineserne, cirka 200 før vores tidsregning. Men i starten blev de kun brugt i forbindelse med spådomskunst. Først omkring 1100 begyndt man at bruge dem i forbindelse med sejlads. Før det sejlede man efter solen og  stjernerne.

OBS. Du skal være opmærksom på, at kompasskiven (og ikke nålen i dette tilfælde) lige kræver en smule tid før den stabiliserer sig og finder sit 'nord'.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37401
Materiale: Messing, glas, læder
Mål (BxH) i cm: 5,5 i diameter
Periode: Oldtid til nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.