Naturtro håndlavede æbler i filtet uld – flere sorter

Naturtro håndlavede æbler i filtet uld – flere sorter

Det er næsten ikke til at se det ... i hvert fald ikke på afstand. Når disse smukke æbler ligger i en skål  eller i en vindueskarm, så ligner de rigtige æbler. Form og størrelse passer. Farverne passer. Først når man kommer tættere på, bliver illusionen tydeligere. Det er ikke rigtige æbler, men derimod æbler filtet af farvet uldgarn. Et skønt stykke unikt dansk kunsthåndværk, som ligner helt almindelige frugter som de fleste af os stifter bekendtskab med meget ofte.

De fire typer filtede æbler er inspireret af sorterne Filippa, Discovery, Ingrid Marie og Cox Orange.

Hvis du køber fire eller flere får du mængderabat, så det enkelte æble kommer ned i en pris på 80 kr. Vi trækker rabatten manuelt, så den fremgår ikke af din faktura.

Materiale: Uld