• Nostalgisk bordlampe til fyrfadslys
    Nostalgisk bordlampe til fyrfadslys

Nostalgisk bordlampe til fyrfadslys

249,00 DKK

Når mørket falder på, vil oplevelsen af hygge med det samme indfinde sig, når du tænder lampen.

Designet fører tankerne hen på de smukke gammeldags olielamper, som er blevet brugt gennem århundreder, indtil det elektriske lys vandt indpas de fleste steder. Men her er den drilske, flydende og lidt farlige olie erstattet. Du får i stedet en lampe, hvor du anvender fyrfadslys til aftenhyggen. Du slipper for den sodende olie og får til gengæld en lampe, der kan anvendes både inde og ude.

Lampen er lavet i metal og glasset er mundblæst. Hvis du vil gøre lampen helt harmløst, kan du erstatte fyrfadslyset med en elektrisk version.

Olielamper har i forskellig form eksisteret siden oldtiden. Denne type olielamper blev udbredt i slutningen af 1700-tallet og senere erstattet af petroleumslamper for små hundrede år senere.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39397
Periode: Nyere tid
Materiale: Metal, glas
Mål (BxHxD) i cm.: 13,5 x 36 , glas: 7 x 20

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.