• Notesbøger med smukke motiver fra naturen
    Notesbøger med smukke motiver fra naturen

Notesbøger med smukke motiver fra naturen

39,00 DKK

Her kan du vælge mellem nogle rigtig flotte notesbøger i en lækker papirkvalitet, som i deres motivkreds sværmer om vores smukke natur. Det være sig de fine og enkle jordbærplanter, de søde forårsblomster i de rødlige nuancer, de farvestrålende natsværmere eller de grafisk smukke svampe. Der er lidt for enhver smag.

Du kan f.eks. bruge bøgerne til opskrifter, til ideer og illustrationer, til poesi eller måske som en notesbog til erfaringsopsamling i forbindelse med havedyrkning. Mange muligheder, du bestemmer ...

PS. Notesbøgerne er uden linjer

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38249
Periode: Nyere tid
Materiale: Kraftigt papir i en gylden tone
Mål (BxHxD) i cm.: 15 x 21

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer