• Rødhals snittet i træ
    Rødhals snittet i træ
  • Rødhals snittet i træ

Rødhals snittet i træ

179,00 DKK

Fin lille figur snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Et smukt stykke unikt håndarbejde. Meget realistisk udgave af en rødhals. Hvis du kniber øjnene sammen, vil det næsten være som om, der sad en rødhals lige foran dig ... næsten. I hvert fald vil den pynte på en hylde, på bordet eller i vindueskarmen.

Fordi der er tale om en håndlavet ting, kan der være små forskelle på den fugl du ser på billedet og den du modtager.

Rødhalsen, eller rødkælken som den ofte blev kaldt før i tiden, er en af de mest almindelige fugle i vores haver. Den synger både om dagen og natten for at forsvare sit område. Om vinteren trækker en del af bestanden til Mellem – og Sydeuropa, mens rødhalse fra nord kan finde på at overvintre i Danmark.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34600
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, metal
Mål (BxHxD) i cm.: 11,5 x 7,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.