• Svampekniv
    Svampekniv

Svampekniv

199,00 DKK

Praktisk svampekniv både i køkkenet og ude i marken. Foldekniven består af et solidt skaft i rosentræ og et krumt knivblad i rustfrit stål. I modsatte ende sidder børsterne, som er velegnede til at fjerne jord, muld og andre fremmedlegemer fra blandt andet svampe som du finder i naturen. Tysk kram af bedste slags.

Bemærk: Våbenlovens § 4 siger, at det er forbudt at bære eller besidde en kniv/dolk på offentligt tilgængelige steder, uddannelsessteder, i ungdomsklubber, fritidsordninger og lignende. Dog med følgende undtagelse:

Hvis man medbringer kniven som led i erhvervsudøvelse, til brug ved jagt, lystfiskeri eller sportsudøvelse eller har et andet lignende anerkendelsesværdigt formål. Kniven skal i så fald kun medbringes direkte til og fra den pågældende aktivitet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39400
Periode: Nyere tid
Materiale: Stål, træ
Mål (BxHxD) i cm.: Sammenfoldet: 13,7 Udfoldet: 21 Klinge: 7,3

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.