• Teleskopkikkert i læderetui
    Teleskopkikkert i læderetui

Teleskopkikkert i læderetui

149,00 DKK

Klassisk messing kikkert, til et øje, der sammenfoldet i sit læderetui, fylder mindre end de fleste mobiltelefoner. Etuiet er udstyret med en strop, så det kan sættes i bæltet eller i en rem på tasken.

Kikkerten er en kopi af de mange kikkerter der blev brugt i middelalderen og renæssancen, da verden endnu var ung og ville udforskes.

Praktisk og smart, hvis man lige skal se noget tættere på, men først og fremmest en ting, der ser smuk ud og sætter samtaler i gang.

Kikkerten eller teleskopet blev opfundet i starten 1600-tallet og i de næste mange århundreder blev der kigget langt både til lands, til vands og ikke mindst op i luften mod fjerne stjerner og planeter. I de første mange år var den eneste måde at få kikkerten til at ”kigge længere”, var at gøre den længere og bredere.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37397
Materiale: Messing, læder, glas
Mål (BxH) i cm: 3,5 x 15
Periode: Middelalder til nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Morselygte
109,00 DKK