• Termokande udformet som patron
    Termokande udformet som patron

Termokande udformet som patron

149,00 DKK

Bang! Kaffen er serveret ...

Sjov og anderledes termokande med form som en patron i rustfrit stål med plads til en halv liter kaffe, te, saft eller vand, eller hvad man nu ellers kunne have lyst til at hælde i. Termokanden er superrobust, og kan holde meget længe på varmen. Hælder du kogende vand i, så er vandet - selv dagen efter - pænt varmt.

Og selve lukkemekanismen på kanden er virkelig god. Du trykker bare med én enkelt finger på den blå 'knap' og så kan du hælde kaffen op i din kop ... eller i projektilet, men på grund af formen, så kan du - af gode grunde ikke - ikke sætte det på f.eks. et bord eller på jorden. Vælger du alligevel at drikke af det, - ja, så skal indholdet i hvert fald drikkes med det samme.

En patron består af et hylster, et projektil, krudt og tændsats eller fænghætte, der er en lille sprængladning, som antænder krudtet, når den rammes af slagstiften i våbnet. Mængden af krudt afhænger af projektilets vægt og benyttelse.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35018
Materiale: Rustfrit stål og 'projektil' i hård plast
Mål (BxH) i cm: Ø: 6,5 Højde: 27,5 Projektil: Ø: 5,8 Højde: 8
Periode: Nyere tid
Rumfang: 500 ml

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer