• William Morris pudebetræk - Knights of Camelot
    William Morris pudebetræk - Knights of Camelot

William Morris pudebetræk - Knights of Camelot

549,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Pudens motiv er den venstre del af et vægtæppe skabt af William Morris og Edward Burne- Jones omkring 1890. Billedet viser ridderne fra Camelot, der tager afsked inden de drager afsted for at finde den hellige gral. Tæppet var et af seks vægtæpper, der omhandler Kong Arthur og hans søgen efter gralen, lavet på bestilling af William Knox D'Arcy til hans spisestue på Stanmore Hall.

William Morris var en engelsk kunstner, forfatter, socialist og aktivist, og han var meget kendt for sin formgivning af tæpper og stoffer. Han var en af grundlæggerne af den britiske formgivningsbevægelse "Arts and Crafts", som var en modreaktion til den fremadskridende industrialisering og masseproduktion i anden halvdel af 1800-tallet. Bevægelsen ville gerne tilbage til et lødigt hverdags- og arbejdsmiljø og gode forbrugsvarer til alle.

Gobelinpudebetrækkene er vævet i en meget kraftig bomuldskvalitet og har en varm sandfarvet bagside med lærredsagtigt udtryk.

Bemærk: Pudebetrækket må kun renses. Vær desuden opmærksom på, at pudebetrækket sælges uden pude.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32145
Materiale: Bomuld, polyester
Mål (BxH) i cm: 45 x 45
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her