• Fortidens slagmarker
    Fortidens slagmarker

Fortidens slagmarker

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Fortidens Slagmarker løfter en flig af den historie, der før lå hen i fortidens mørke. Det er en populærvidenskabelig og fagligt velfunderet fortælling om konflikter og kamp fra stenalder til vikingetid, 6500 år. 

Krig og ufred har fulgt mennesket siden tidernes morgen, men historiens kilder er tavse gennem lange perioder af den gamle verdens historie. Til gengæld har fortidens krigere efterladt sig spor i jorden – og Danmark er kendt for helt enestående forhistoriske fund.

Våbenudstyr i grave, skeletter mærket af vold, store våbenskatte og overdådige offerfund i gudelunde i den vilde natur er genfundet og gør det muligt at fortælle om fortidens konflikter og kampe. Jeanette Varberg løfter med sin fortælling en flig af den historie, der før lå hen i fortidens mørke.

Jeanette Varberg er arkæolog og arbejder på Nationalmuseet. Hun har medvirket i tv-udsendelser, radioprogrammer og holder foredrag landet rundt. Tidligere er udkommet den anmelderroste og prisbelønnede bog 'Fortidens slagmarker' (2014), 'Historien om Danmark, bind 1 (2017) og 'Mennesket har altid vandret' (2017).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35370
Periode: Stenalder til vikingetid
Sideantal: 319
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 16 x 23,5
Forfatter: Jeanette Varberg
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her