• Luftfotoarkæologi 2
    Luftfotoarkæologi 2

Luftfotoarkæologi 2

449,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

I denne bog, som er anden udgivelse i projektet Fortiden set fra himlen - Luftfotoarkæologi i Danmark, findes et væld af flotte fotografier fra luftfotos, droner, laserscanning og geofysik.

Med denne bog kommer man på en tidsrejse tilbage til en længst forsvunden tid, hvorfra en stor del af historien ligger skjult i jorden under mulden.

På forunderlig - ja næsten uforståelig vis - kan vi fortælle noget af denne historie, fordi den om sommeren blafrer som grønne aks i de gule kornmarker. Når vi hæver os op over jorden i små fly eller studerer lodfotos på computeren, kan vi se, at sporene danner mønstre efter hustomter, grave, voldgrave og meget andet. Masser af luftfotos i bogen giver på denne måde indblik i vore forfædres aktiviteter i landskabet.  

Brug af droner, laserscanning og forskellige geofysiske metoder bidrager til at trænge endnu dybere ned i historien, uden at vi sætter en skovl i jorden. 

Projektet Fortiden set fra himlen - Luftfotoarkæologi i Danmark, som er forankret på Holstebro Museum, præsenterer med denne bog resultater fra de sidste fem års undersøgelser, 2013-2018. I 2015 udkom første bog Luftfotoarkæologi i Danmark med resultater fra undersøgelserne i 2009-2012. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40270
Periode: Arkæologi
Sideantal: 296
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 25,5 x 34,5
Forfatter: Lis Helles Olesen, Esben Schlosser Mauritsen og Mathias Christiansen Broch
Forlag: Holstebro Museum
Udgivelsesår: 2019
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer