• Luftfotoarkæologi i Danmark
    Luftfotoarkæologi i Danmark

Luftfotoarkæologi i Danmark

449,00 DKK

Med bogen vil forfatterne vise, at der skjult i det danske landskab ligger et væld af gode historier gemt. Når vi hæver os op fra jorden, kan vi se sporene efter, hvor vore forfædre færdedes. Ja, det er nærmest som om, menneskene stadig er usynligt til stede i landskabet. Når vi flyver over en gul kornmark og ser de grønne spor efter jernalderbøndernes langhuse, brøndene på gårdspladserne og hegnene, der omgav gårdene, så er det som en varm sommerhilsen fra de mennesker, der boede her engang for hundredvis af år siden. Med vores billeder bliver den skjulte kulturarv synlig, og så får vi også muligheden for at udforske den og passe på den og bevare noget af den for eftertiden.

Bogen, som er illustreret med et væld af ikke tidligere viste fotografier, omhandler resultater fra det første større luftfotoarkæologiske projekt i Danmark og er skrevet på baggrund af over hundrede flyvetimer, studier af ældre luftfotos og moderne laserscanninger.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34494
Periode: Stenalder til nyere tid
Sideantal: 416
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 25,5 x 34,5
Forfatter: Lis Helles Olesen, Esben Schlosser Mauritsen
Forlag: Holstebro Museum
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer