• Vikinger - Et arkæologisk eventyr
    Vikinger - Et arkæologisk eventyr

Vikinger - Et arkæologisk eventyr

149,00 DKK

Vikingetiden er fascinerende, voldsom og fuld af eventyr. Det er den mest kendte periode fra vores fortid. Vi kender alle historierne om de vilde krigeres plyndringer og opdagelsesrejser, som bragte dem helt til Mellemøsten og Nordamerika. Men hvordan ved man hvordan de boede, levede og hvad de troede på?

Følg arkæologernes spændende arbejde, mens de finder spor i jorden efter en af vikingetidens storgårde. Her fortæller grave, stolpehuller, glemte skatte og spor efter dyre- og menneskeofringer om vikingernes fantastiske verden.

I bogen kommer man helt tæt på vikingernes liv og død, mens læseren kigger videnskaben over skulderen.
Bogen er præsenteret, oversat og bearbejdet til danske forhold og historie af Jeanette Varberg.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38917
Periode: Vikingetid
Sideantal: 46
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 26,5 x 29,5
Forfatter: Mats Vänehem
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingesagn
249,00 DKK
Gorm den Gamle
129,00 DKK