• Shanes monstre - DK version
    Shanes monstre - DK version

Shanes monstre - DK version

149,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

I denne bog kan du møde 12 skabninger, som alle har rødder langt tilbage i tiden. Nogle af dem er over 2.000 år gamle. Dengang var monstre en naturlig del af menneskers virkelighed. Monstrene gav dem et sprog og en forståelse af alle de følelser, som prægede hverdagen.

Bliver du nogle gange bange, vred, ked af det eller bare jublende glad? Alle følelser er rigtige, også de ubehagelige. Alle følelser er der nemlig af en grund. Og de er faktisk vigtige at give plads til, for følelser giver dig mulighed for at vise verden omkring dig, hvordan du har det.

Selvom vi mennesker måske ikke tror på vampyrer og drager i dag, så skaber vi stadigvæk monstre. Når vi f.eks. ikke tør tale om vores følelser, så skaber vi indre monstre, og det kommer vi alle til en gang imellem. Når vi ikke tør være ærlige, så opstår der monsterstore følelser i og mellem mennesker, akkurat ligesom i gamle dage. Men hvis vi kan tale åbent om de følelser, der fylder os, bliver det nemmere at forstå og acceptere dem, og måske bliver det så nemmere at slippe dem igen.

Måske kan de 12 monstre i denne bog hjælpe dig med at finde ud af, hvilke følelser det er, der fylder dig, og hvordan du skal behandle de svære følelser. For jo mere vi forstår vores følelser, jo mindre bange bliver vi for dem. I bogen vil du bl.a. møde Mare, der er angstens monster, Blemmya, tristhedens monster, Basilisken, usikkerhedens monster og Krake, kærlighedens monster.

Udstillingen 'Monster' har tidligere kunne opleves i Christiansborgs ruiner, men er nu rykket til Kronborg Slot.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41751
Periode: Nyere tid
Sideantal: 36
ISBN: 9788762741164
Indbinding: Indbundet
Forfatter: Shane Brox og Olene Bergman
Forlag: Gads Børnebøger
Udgivelsesår: 2022
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Væsenologi
199,00 DKK
De Udøde
199,00 DKK