• Thorgalkrøniken - Vikingen fra stjernerne
    Thorgalkrøniken - Vikingen fra stjernerne
  • Thorgalkrøniken - Vikingen fra stjernerne
  • Thorgalkrøniken - Vikingen fra stjernerne
  • Thorgalkrøniken - Vikingen fra stjernerne

Thorgalkrøniken - Vikingen fra stjernerne

349,00 DKK
En lille dreng blev for mange århundreder siden fundet på Nordlands kyst og voksede op som en erfaren kriger blandt vikingerne, der gav ham navnet Thorgal Ægirssøn – efter tordenguden Thor og havets gud, Ægir. Sådan begynder sagaen om Thorgal, barn af stjernerne. Gennem hele livet søger Thorgal at løse mysteriet om sin gådefulde oprindelse og at leve i fred og fordragelighed sammen med sin familie. Men guderne synes at have kastet en forbandelse over ham og udsætter ham for en lang række farefulde prøvelser.
Allerede da Thorgal som ung møder sin kommende hustru, den dristige og viljestærke Aaricia, datter af vikingekongen Gandalf den Gale, er hans liv ved at få en brat ende. For at redde sig er han nødt til at indgå en skæbnesvanger pagt, og på selve bryllupsdagen bliver hans elskede Aaricia bortført.
 
Thorgal er Europas største fantasytegneserie, skabt af forfatteren Jean Van Hamme og tegneren Grzegorz Rosinski. I Thorgalkrøniken genudgives fremover den store, klassiske saga.
Thorgalkrøniken 1 indledes med en udførlig introduktion til tegneserien og dens to ophavsmænd og indeholder også en stor guide til hele Thorgals univers.
Dette album består af 'Troldkvindens hævn', 'Den frosne ø' og 'De tre gamle mænd fra Aran'.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35344
Periode: Vikingetid
Sideantal: 156
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22,3 x 29,5
Forfatter: Jean Van Hamme
Forlag: Cobolt
Serie: Thorgal-krøniken
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.