• Vikingesagn
    Vikingesagn

Vikingesagn

249,00 DKK
Hvis du godt kan lide gode historier og måske også har en svaghed for vikinger, så må denne bog ikke gå din næse forbi. ’Vikingesagn’ indeholder 20 af de allerbedste fortællinger fra vikingetiden, og bogen er klar til at blive læst højt for dine børn.
 
Josefine Ottesen har samlet hele 20 vikingesagn her; du kan læse om Regnar Lodbrog, Signurd Dragedræber, Kong Skjold og mange, mange flere. Historierne er lige dele underholdende, voldsomme og fyldt med krig, kærlighed og eventyr ... og fik vi sagt, at bogen også er fyldt med meget smukke illustrationer.
 
’Vikingesagn’ er til alle børn, der kan lide en god historie om fortidens helte.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39866
Periode: Vikingetid
Sideantal: 173
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 20 x 25,5
Forfatter: Josefine Ottesen
Forlag: People's Press
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Magtens Spor
99,00 DKK
Vikingekjortel
299,00 DKK
Viking Art
148,00 DKK