• Aluminia 1-2
    Aluminia 1-2

Aluminia 1-2

700,00 DKK

Dr. med. Erhard Winge Flensborg har gennem årtier været en passioneret samler og kender når det gjaldt fabrikken Aluminias righoldige produktion og historie. Hans omhyggelige arbejde med fabrikkens arkivalier og registrering af genstandene er nu takket være fondsstøtte blevet gjort tilgængeligt i dette store tobindsværk.

Bind 1 fortæller fabrikkens historie fra starten på Christianshavn i 1863, købet af Den kgl. Porcelæns-fabrik og ?ytningen til Frederiksberg, glansperioden med det brogede kunststengods, og de mange populære brugsstel og kunststengods-serier frem til 1969 - med fotogra?er af mere end 2500 genstande fra Aluminias fantastiske produktion 1863-1969.

Bind II indeholder ud over mærker, kunstnersignaturer og tabeller en - af forfatteren kommenteret - komplet gengivelse af Aluminias dekorations- og formnummerprotokol. Et helt enestående værktøj til at identificere hele Aluminias omfattende produktion gennem 100 år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34153
Periode: Nyere tid
Sideantal: 736
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 24,5 x 29,5
Forfatter: E.W.Flensborg
Forlag: Forlaget Rhodos
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.