• Aluminia 1-2
    Aluminia 1-2

Aluminia 1-2

700,00 DKK

Dr. med. Erhard Winge Flensborg har gennem årtier været en passioneret samler og kender når det gjaldt fabrikken Aluminias righoldige produktion og historie. Hans omhyggelige arbejde med fabrikkens arkivalier og registrering af genstandene er nu takket være fondsstøtte blevet gjort tilgængeligt i dette store tobindsværk.

Bind 1 fortæller fabrikkens historie fra starten på Christianshavn i 1863, købet af Den kgl. Porcelæns-fabrik og ?ytningen til Frederiksberg, glansperioden med det brogede kunststengods, og de mange populære brugsstel og kunststengods-serier frem til 1969 - med fotogra?er af mere end 2500 genstande fra Aluminias fantastiske produktion 1863-1969.

Bind II indeholder ud over mærker, kunstnersignaturer og tabeller en - af forfatteren kommenteret - komplet gengivelse af Aluminias dekorations- og formnummerprotokol. Et helt enestående værktøj til at identificere hele Aluminias omfattende produktion gennem 100 år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34153
Periode: Nyere tid
Sideantal: 736
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 24,5 x 29,5
Forfatter: E.W.Flensborg
Forlag: Forlaget Rhodos
Udgivelsesår: 2008
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her