• Arkitekten og designeren Bent Karlby
    Arkitekten og designeren Bent Karlby

Arkitekten og designeren Bent Karlby

198,00 DKK

Arkitekten og designeren Bent Karlby (1912-1998) havde et særligt talent. Han formåede at forene sin forkærlighed for dekoration med tidens toneangivende ideal, modernismen. For Karlby var det dekorative indslag selve nerven i enhver formgivning. Det var midlet til at opnå den hygge og det velvære i hjemmet, der for ham var et uomgængeligt krav til boligindretning. Karlby var en alsidig formgiver og havde succes med sine mange produkter. Især hans kunstnertapeter, tekstiler og lamper solgte godt. 

Bogen fortæller om en formgiver, der gik sine egne veje og kom til at sætte sit præg på de danske hjem i årene fra slutningen af 1930’erne til omkring 1975.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34449
Periode: Nyere tid
Sideantal: 129
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23,7 x 26,5
Forfatter: Vibeke Andersson Møller
Forlag: Forlaget Rhodos
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.