• Delft fajancer på Nationalmuseet bind II
    Delft fajancer på Nationalmuseet bind II

Delft fajancer på Nationalmuseet bind II

298,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)


Denne bog er del II af en samlet analyse af hollandske fajancer, som beskriver de hollandske værksteders produktion og eksport veje. Beskrivelsen omfatter alle 316 fajancer, som er i Nationalmuseets besiddelse på Frilandsmuseet, Kommandørgården på Rømø såvel som i magasiner og udstillinger.
Museets samling af hollandske fajancer er interessant, da den indeholder mange hverdagsfajancer, indsamlet fra forskellige steder i landet.

En entydig værksteds tilskrivninger er foretaget, hvor dette har været muligt. Hver enkelt fajance er undersøgt og dokumenteret hvad angår produktionsværksted, årstal, ejer og/eller maler samt i hvilken stilart, den er dekoreret.
Det er dokumenteret i hvilke kvartiler, hvorfra der er på vist fajancer. Bagerst i bogen er gengivet alle de påviste signaturer på museets fajancer med beskrivelse af det pågældende værksted og ejer data. På et moderne kort over Delft er anført de værksteder, som er repræsenteret på museet. Til sidst English Summary, en uddybende litteratur- og referenceliste samt en Delft profil-liste.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34024
Periode: Nyere tid
Sideantal: 271
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17 x 24
Forfatter: Lars Topgaard
Forlag: Forlaget Jelling
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk, english summary

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her