• Det påklædte hjem - Tekstiler og boligkultur i Danmark gennem 300 år
    Det påklædte hjem - Tekstiler og boligkultur i Danmark gennem 300 år

Det påklædte hjem - Tekstiler og boligkultur i Danmark gennem 300 år

379,00 DKK

Bogen fortæller om brugen af boligtekstiler i Danmark fra omkring 1700 til i dag.

Emnet spænder vidt: sengetøj og - omhæng, vinduesgardiner, gulvtæpper, portierer, vægtapeter, dækketøj, polstermøbler, puder, pyntetekstiler m.m.

Boligens tekstiler bærer på en lang og perspektivrig historie. De afspejler tidligere tiders levemåde, vareproduktion og handel, mode, stil og traditioner.

Gennem århundreder har boligtekstiler tjent forskellige praktiske formål som at varme og skærme; de har kommunikeret status, smag og identitet - og skabt komfort, skønhed og hjemlig hygge.

Engang havde boligtekstiler værdi som kapitalopsparing, fyrstegaver og brudeudstyr - i dag indgår de fortrinsvis som vigtigt og udskifteligt tilbehør i boligens stilistiske udtryk.

’Det påklædte hjem’ trækker de lange udviklingslinjer og krydser forskellige befolkningsgrupper og miljøer.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36456
Periode: Nyere tid
Sideantal: 343
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i s/h og farver
Mål (BxH) i cm: 24,5 x 27,5
Forfatter: Luise Skak-Nielsen
Forlag: Historismus
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.