• Pompejanske rumudsmykninger i 1800-tallets Danmark 1-3
    Pompejanske rumudsmykninger i 1800-tallets Danmark 1-3

Pompejanske rumudsmykninger i 1800-tallets Danmark 1-3

598,00 DKK

I dette trebindsværk om pompejansk rumudsmykning i 1800-tallets Danmark præsenterer kunsthistorikeren, mag. art. Kirsten Nørregaard Pedersen historien om danske kunstneres og politiske lederes drømme om et demokratisk fædreland - et demokrati som kunsten skulle bidrage til skabelsen af.

Bogens tre bind gennemgår omfanget af pompejansk udsmykkede interiører i private boliger og offentlige bygninger i Danmark i perioden fra I830 til ca. I890.

Alle tre bind er gennemillustrerede med kunstnernes farvelagte dekorationsudkast, fremragende eksempler på periodens billedkunst, ældre fotogra?er af nu forsvundne ejendomme og dekorationer, samt fotografen 0le Akhøjs mange pragtfulde nyoptagelser af de bevarede udsmykninger fra perioden.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34156
Periode: Nyere tid
Sideantal: 1091
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 25 x 22,5
Forfatter: Kirsten Nørregaard Pedersen
Forlag: Forlaget Rhodos
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.