Scandinavian Home - A Comprehensive guide to Mid-Century Modern Scandinavian Designers

Scandinavian Modern was the most influential and enduring design movement of the 20th century, dominating the international scene in the 1950s and continuing to shape the way we live today. Architects and designers from Denmark, Sweden, Norway, and Finland, were responsible for a range of contemporary homes, furniture, textiles, ceramics, glassware, and other products that defined an entire approach to modern post-war living. What characterizes Scandinavian Modern is its approachability; the use of natural materials and organic forms combined with clean lines and attention to basic practicality and comfort. ‘Scandinavian Home’ demonstrates this elegant, yet informal design at its best and most accessible.

Periode: Modern Age
Indbinding: Hardcover
Illustrationer: Photos in colour and black/white
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,4
Forfatter: Elizabeth Wilhide
Forlag: Quadrille Publishing
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.